Ympäristöyhdistykselle uusi hallitus

Lestijokiseudun ympäristöyhdisty piti 19.3.2017 ensimmäisen vuosikokouksen. Hyväksyttiin tilinpäätös ja toimintakertomus viime vuodelta sekä toimintasuunnitelma ja talousarvio tälle vuodelle. Toiminnan keskiössä tänä vuonna on Valkeisen pitkospuiden uusiminen, joka toteutetaan talkoilla ensi kesänä. Toivotaan runsasta osanottoa.
Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Mikko Viitasalo sekä jäseniksi Kauko Niemi, Pentti Untinen, Rainer Wennström, Liisa Tiilikkala, Jaska Viherkari ja Amanda Kivelä. Varapuheenjohtajaksi valittiin Jaska Viherkari ja sihteeriksi/taloudenbhoitajaksi Liisa Tiilikkala

Yhdistys laajeni ja muutti nimensä

Marraskuussa pidetyssä yhdistyksen ylimääräisessä kokouksessa yhdistys päätti liittyä Suomen luonnosuojeluliiton jäseneksi, muuttaa säännöt SLL:n mallisääntöjen mukaiseksi ja muuttaa nimen Lestijokiseudun ympäristöyhdistykseksi.
Yhdistyksen toimialue laajeni samalla koko Lestijokilaakson alueelle. Samalla lakkautettiin vuosikausia hiljaiseloa viettänyt Lestijokiseudun luonto ja ympäristö ry ja sen jäsenet siirtyivät Lestijokiseudun ympäristöyhdistyksen jäseniksi. Yhdistyksen säännöt on hyväksytty ja merkitty yhdistysrekisteriin 8.2.2017.
Uuden yhdistyksen ensimmäinen sääntömääräinen vuosikokous pidetään sunnuntaina 19.3.2017 klo 14 alkaen Toholammilla Tohotuvan kerhohuoneella, os Rinnetie 2. Kokouksessa käsitetllään sääntömääräiset vuosikokousasiat. Valitaan mm. puheenjohtaja ja koko hallitus

Hallitus